Lej en elektrisk veteranbil!

Frihed, natur and nydelse under en tur i en elektrisk veteranbil.

Udforsk området omkring Winterberg på en unik måde. På Holiday Resort Winterberg kan du nemt leje en BMQ Z3 veteranbil, udstyret med en elektrisk motor. En unik oplevelse til at udforske og opdage omgivelserne. Fordi det er hvad du kommer til at lave i Winterberg. Takket være den elektriske motor er bilen så stille, at du vil være i stand til at nyde naturen til fulde!

'Sauerlands Tag' er et af de mest populære områder i Tyskland for køreture. Der er kurvede veje perfekte til eventyrfulde køreture, bjerge og dale som længes efter at blive opdagede, og et landskab med vidunderlige udsigter. Hen ad vejen vil du finde en bred vifte af steder, hvor du kan stoppe for en forfriskende drink eller en smagfuld frokost.

Lejepris

Du vil blive forsynet med en luksuriøs BMW Z3 (egnet til 2 personer) med læderpolstring.

Den daglige lejepris er 299 euro (i weekenden er et ekstragebyr på 300 euro tilføjet). Med et fuldt opladet batteri vil du kunne køre omkring 300 km. Når du lejer veteranbilen, vil du modtage mindst 1 ruteplan. Vi tilbyder et udvalg af forskellige ruter, som varierer fra 100 til 240 kilometer.

Du kan med fordel leje youngtimeren BMW Z3 Cabrio, som er udstyret med en elektrisk motor. Takket være den elektriske motor, er bilen så stille at du kan nyde naturen fuldt ud! Eller du kan vælge den klassiske Saier SKK oldtimer (motorbenzin). En unik oplevelse til at udforske og opdage omgivelserne. Fordi det er hvad du vil lave i Winterberg. 

BMW Z3

Du vil blive udstyret med en luksuriøs BMW Z3 (passer til 2 personer) med læderpolstring.

Et fuldt opladet batteri vil give dig mulighed for at køre omkring 200 km. 

 
BMW Z3
           BMW Z3
           115 PK
            1998
Elektro Cabrio Mieten          Elektrisch
           2 Personen
            +/- 125 - 175 km
              Handsfree
              Ma-Vrij: € 299,-- per dag
                Za & Zo: € 599,-- per weekend
                (kilometervrij)
 

Ruter

Når du lejer youngtimeren / oldtimeren, vil du modtage mindst 1 rute. Vi tilbyder et valg af forskellige ruter, som varierer fra 100 til 240 kilometer.

Muliggjort af:

Vedvarende energi lokale projekter GmbH

Logo Selp GmbH - Elektro auto

Selp GmbH i Tyskland deler målet fra decentraliserede vedvarende energi-projekter om at udvikle og fremme. Selp GmbH rådgiver, formidler, ombygger, udlejer og sælger sports-Youngtimer-cabroileter, som er konverteret fra forbrændingsmotor til elektrisk kørsel.

Saier Sunroad-Classic SKK

En klassisk automatisk oldtimer (passer til to personer. Saier Sunroad Classic SKK. En af de mest populære oldtimere i Tyskland fra 1930'erne. Den fascinerende teknik sammen med den flydende form, gør den til en imponerende bil til både unge og gamle. Det er en magisk oplevelse at kunne tage på tur omkring Hoch-Sauerland med denne klassiske bil.

 
Saier Sunroad - Classic
           Saier - Sunroad Classic SKK
           100 PK
            1989
             Benzine
           2 Personen
            +/- 500 km
              Ma-Vrij: € 299,-- per dag
                Za & Zo: € 599,-- per weekend
                (kilometervrij)

 

Reserver en bil, eller har du et spørgsmål?

Udfyld venligt formularen nedenfor, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt